De Makelaars van Nu

" Thorwald en Iddo kunnen het verschil maken tussen gewoon je woning verkopen of succesvol je woning overdragen aan de nieuwe gelukkige bewoner!" 
"Persoonlijke aandacht en goed advies zijn de hoekstenen van hun kantoor!"Thorwald en Iddo zijn zeer ervaren en deskundig in het Vastgoed in en rond Amsterdam. Ze hebben de ambitie en kennis om de hoogste verkoopprijs of laagste prijs bij aankoop te realiseren. 
Of het nu gaat om verkopen, aankopen, taxeren, beleggen of ontwikkelen, alle kennis en de handige kneepjes van het vak zijn aanwezig.
Thorwald Brouwer is vanaf 1992 werkzaam in de makelaardij, beëdigd tot register makelaar en taxateur, lid Vastgoedcert en NRVT en ook scheepsmakelaar. 
Iddo Brouwer  is vanaf 1995 werkzaam in de makelaardij en in 1999 beëdigd tot Makelaar lid Vastgoedcert en NRVT. 
Iddo en Thorwald vormen al vanaf 2005 een succesvol team.

Professionele integriteit

De overdaad aan (standaard) info van makelaars maakt het lastig bepalen bij wie je écht moet zijn. De vraag is ook altijd weer of je niet gewoon vast wordt gelegd in een standaard pakket. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen inbreng aangevuld met onze kennis en ervaring.

Zo krijgen we een helder, compleet en eerlijk beeld van wat je verkoopt. Je hebt als verkoper namelijk de verantwoordelijkheid dat de koper geheel wordt geinformeerd over je woning en wat daarbij hoort.

Bij ons weet je zeker dat je in goede handen bent en je geen fouten hoeft te maken.Technische kunde

Met jaren aan kennis en ervaring met zeer veel verschillende klanten krijg je het advies en de steun die je nodig hebt - wat je situatie ook is. Onze experts blijven altijd bij leren zodat ze op de hoogte zijn van de laatste trends.

Tevreden klanten

Wanneer onze klanten succesvol zijn, zijn wij dat ook. We halen alles uit de kast om onze klanten te helpen. Wanneer zij ons bij iemand anders aanraden, weten we dat we op het juiste spoor zitten.