IJburg

 IJburg is een gezellig “nieuw” gedeelte van de stad Amsterdam! Het eilandleven dicht bij het centrum wordt als zeer erg prettig ervaren door de bewoners. Wonen in het centrum van Amsterdam brengt vaak beperkingen met zich mee. Kleine huizen, geen buitenruimte, weinig speelplekken voor de kinderen. IJburg is anders!!

Op IJburg heeft u alles wat u nodig heeft zoals; een winkelcentrum, kinderopvang, zorgcentrum, scholen, sportverenigingen, winkelcentrum, diverse leuke eetgelegenheden.
Ook beschikt IJburg ook over een eigen jachthaven en diverse jachthavens in de buurt, een zeilschool en in het zomerseizoen een surfschool, ideaal voor de watersporters.

Het centrum van Amsterdam is met de tram en per fiets makkelijk te bereiken.
 U bent in ca. 15 minuten met lijn 26 op het centraal station. Met 1 overstap naar tramlijn 10 bij de tramhalte Rietlandpark bent u in ca. 20 minuten op het Leidseplein. Door de weeks en in het weekend rijden er de hele nacht door nachtbussen op IJburg.
 Ook rijdt er om de ca. 15 minuten een bus (lijn 66) naar de Amsterdam ArenA, waar de Ziggodome, AFAS Live (voorheen de Heineken Music Hall), Pathé bioscoop, Mediamarkt, Woonmall, Decathlon en diverse eetgelegenheden zijn.

De Ring A10 (afslag S114) richting Utrecht/Rotterdam/Zaandam is binnen enkele minuten te bereiken. Ook is er een goede/snelle ontsluiting naar de A1 richting Almere/Amersfoort.