Verkopen

Makelaars Anno Nu doet er alles aan om uw woning zo soepel en prettig mogelijk te verkopen tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden!
 Wij nemen graag al uw zorgen uit handen.

Stap 1: Plan
Een persoonlijk plan afgestemd op de woning is belangrijk voor een succesvolle verkoop!
Stap 2: Presentatie
Een goede presentatie is een van de belangrijkste punten in het verkoopproces! Wij geven gratis styling advies en zorgen voor een professionele fotograaf. De fotograaf verzorgt een prachtige presentie waarbij u kunt kiezen uit; hoogtefoto's, 360 graden fotografie, woningvideo, drone opnames.
Tevens is een tekst die weer geeft waarom mensen juist voor uw woning moeten kiezen erg belangrijk. Als woningeigenaar beschikt u zelf over de meest unieke kennis van uw woning en omgeving. Deze informatie is een belangrijk onderdeel van de presentatie en gebruiken wij bij de promotie van uw woning om potentiele kopers extra enthousiast te maken!   Een goede en degelijke voorbereiding waarde de woning de markt op gaat.
Stap 3: Bezichtigingen
Dit is het moment waar wij kennismaken met de potentiele kopers! Naast alle "standaard" informatie is dit natuurlijk het moment om de positieve punten van uw woning en de buurt extra te benadrukken.
Stap 4: Onderhandelen
Samen met u bepalen wij de onderhandelingstrategie. Tijdens dit proces houden wij nauw contact en proberen snel te schakelen, zodat beide partijen weten waar zij aan toe zijn.

Communicatie
Iedere week, op een dag en tijd naar voorkeur, hebben we strategisch overleg over wat er afgelopen week is gebeurd en bespreken wij wat we de komende week gaan doen.

Daarnaast zijn wij  altijd mobiel bereiken. Bij spoed ook 's avonds en in de weekenden!

VASTE PRIJZEN
De courtage wordt van tevoren vastgesteld, zodat u altijd weet waar u aan toe bent! U kunt kiezen uit; een vaste prijs, een percentage, een bonus systeem, maar u mag ons natuurlijk ook een passend voorstel doen.
 
Wij maken de verkoop van uw woning met veel plezier tot een succes!